Wil jij je be rijbewijs halen in Limburg of omgeving? Bij Osseforth kun je je lessen plannen waar en wanneer het jou het beste uitkomt! Proeflessen starten vanuit Elsloo, Heerlen en Venlo. De vervolglessen kunnen dan ook vanuit Maastricht. Het is zeker aan te raden om een proefles te nemen want zo kan de instructeur een beeld krijgen van wat je lastig en makkelijker vindt. Na de proefles krijg je meteen een evaluatie waarin alle mogelijkheden worden besproken en een inschatting wordt gemaakt voor hoeveel lessen je nodig gaat hebben en hoeveel dat dan ongeveer gaat kosten.

Be rijbewijs halen bij Osseforth

Bij Osseforth Opleidingen Limburg krijg je een rij-instructeur aangewezen die zo goed mogelijk bij je past. Je kan zelf bepalen hoeveel lessen je per week neemt. Het inplannen van deze lessen kun je met de instructeur doen maar ook met de planners. Na elke les wordt je voortgang besproken zodat je weet waar je ongeveer staat en waar nog aan gewerkt moet worden. Je kunt op maandagen t/m vrijdagen van 08.00 tot 18.00 lessen en op zaterdagen van 08.00 tot 16.00. Wil je je E rijbewijs in 1 dag halen? Schrijf je dan snel in voor een proefles zodat ze kunnen kijken of je hiervoor in aanmerking komt!

Jij staat voorop

Jij bent als kandidaat het belangrijkste in het traject. Klanttevredenheid is erg belangrijk.

Waarom zou je voor Osseforth Opleidingen Limburg kiezen?

  • Hoog slagingspercentage: 75% in 1 keer geslaagd
  • Subsidie is mogelijk voor rijopleiding BE
  • Overal in Limburg is een dagopleiding mogelijk
  • Gemiddeld klanttevredenheidscijfer 8,7
  • Rijbewijs kun je afbetalen met de persoonlijke rijbewijs financiering

José: ik ben erg tevreden met Osseforth. Ik heb mijn BE rijbewijs snel gehaald door de goede begeleiding die ik daar kreeg. Ik heb 2 keer in de week lessen gehad en ondertussen ook meteen mijn theorie bij hun behaald. Bedankt Osseforth!

Door admin