industrie

De PGS15, ook wel Publicatiereeks Gevaarlijke Stoffen (PGS15) is een document met regels voor de opslag van gevaarlijk verpakte stoffen. In dit document worden verschillende dingen behandeld, zoals: brandveiligheid, veiligheid van de arbeiders en de veiligheid van het milieu.

PGS 15

Gevaarlijk

Het document is een bepaalde weg voor bedrijf waar zij op moeten blijven als ze te maken hebben met het produceren van gevaarlijke stoffen. Dit geldt ook voor het vervoeren, het opslaan en het gebruiken van de gevaarlijke stoffen.

Het document

In het document vind je een overzicht over hoe het hoort als je omgaat met gevaarlijke stoffen.

Baas

Van mijn baas kreeg ik de opdracht  om dit document is grondig te doorzoeken. We moesten namelijk weer een enkel aantal dingen vervangen van de machines. Ook komt de controle binnenkort, dus moeten we strikt voldoen aan de veiligheidsvoorwaarden en mogen we niets mislopen. We houden ons natuurlijk altijd aan de voorwaarden, maar nu zijn we extra waakzaam.
We hebben veel aan dit document gehad, omdat we konden controleren of de machines in de productie van de gevaarlijke stoffen nog voldeden aan de waarden. Hier ontdekten we dat er onderdelen vervangen moesten worden, omdat we sommige onderdelen de leeftijd al hadden bereikt. Handig zo’n boekje.

 

Door admin