Hallo allemaal, ik heb laatst een traject afgerond met een coach Hilversum. Ik ben heel blij dat ik deze stap heb genomen en dat ik ook een goede coach heb gehad. Een goede coach hebben is essentieel voor je eigen ontwikkelingsproces. Er moet goed gecommuniceerd worden en er moet een traject worden ontwikkeld waarbij je jezelf echt kan ontwikkelen en jezelf beter leert kennen. Zelf wil ik jullie graag vertellen over www.hilversum-coach.nl. Dit is de website waar ik op terecht ben gekomen en ik wil jullie graag vertellen over de coaches daar en hoe ze te werk gaan.

logo-gort-2015

Coaching Hilversum

Het eerste grote voordeel is dat je gelijk een oriëntatiegesprek kan aanvragen met een bepaalde coach. In dit gesprek kom je goed te weten wat ze voor je kunnen betekenen en kan je de doorslag maken of je hiermee verder wilt gaan. Uw traject word helemaal op u afgestemd en dus op maat voor u gemaakt. Dit zorgt ervoor dat u uzelf nog beter kan ontwikkelen. De coaches zijn goed opgeleid en mocht je van coach willen wisselen dan kan dat zelfs nog na het oriëntatiegesprek. Ze zijn heel professioneel en helpen je waar ze kunnen!

Door admin