vandongen logo

Mijn zoon wilde voor zijn verjaardag een mooie insigne borduren. Nu vind ik dat zelf een beetje gevaarlijk om te doen. Ik wil een insigne borduren dan ook liever laten doen door iemand die er veel ervaring mee heeft en mij kan helpen met deze klus. Toch wil ik dat dit iets onvergetelijk word, zodat we er vaak naar terug kunnen kijken.

Internetvoorbeeld bedrukking

Op internet zocht ik naar verschillende bedrijven die hier in gespecialiseerd zijn. Veel bedrijven boden hetzelfde, maar ik zocht naar iemand met veel ervaring. Als beste uit de test kwam Van Dongen met de Kroon. Dit verbaasde mij ook niet, want ik had ze al eens eerder zien langskomen. Uit de resultaten blijkt dat ze de beste service bieden en de scherpste prijs- en kwaliteitsverhouding hebben. Dit geeft natuurlijk alleen maar meer vertrouwen, en zo weten we dat dit het beste bedrijf is dat ons kan helpen.

Contact

Diezelfde ochtend zocht ik contact op met het bedrijf. De telefoon werd vriendelijk opgenomen en de medewerker stond me netjes te woord. Ze wist duidelijk waar ze het over had en kon mij helpen met mijn vraag. Super bedrijf! Ze hebben me enorm geholpen. Ik ga ze dan ook zeker aanraden bij vrienden en familie.

Door admin