Vanaf het moment dat ik aan mijn examen ben begonnen wist ik zeker dat ik zou slagen. Nu dat ik ben geslaagd valt het nogal tegen om een geschikte ict startersfunctie te vinden. Hier baalde ik enorm van waardoor ik ben gaan zoeken op het internet of dat ik het vinden kan. Tot mijn verbazing viel het tegen qua aanbod waardoor ik hoopte hier een functie te vinden. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van stagemax.nl. Hier is het namelijk mogelijk om een c.v. te uploaden waar bedrijven een goede blik in kunnen werpen waardoor hun een goed beeld krijgen met mijn kennis en diploma’s. 

logo3

Ik had namelijk voor de eerste keer gereageerd op een functie bij hun. Hier ging ik dan wel vanuit dat ik niks te horen zou krijgen. Echter werd ik diezelfde dag al terug gebeld met het bericht dat ze mij willen uitnodigen om op gesprek te komen! Ik was overdonderd waardoor ik volmondig ja had geantwoord en de volgende kan kon ik al op gesprek komen. Dit gesprek werd dan ook als zeer positief ervaren waardoor ik gisteren te horen heb gekregen dat ik was aangenomen voor deze functie!

Door admin