inkoop oud goud

Wij doen de inkoop oud goud tegen mooie prijzen! Laatst had ik toch een mooie tegenvaller. Ik was op een verjaardag toen ik van iemand te horen kreeg dat hij veel geld had gekregen voor de verkoop van spullen van zijn ouders. Dit waren allerlei gouden horloges en dergelijke spullen. Toen bedacht ik me dat ik ook dat soort spullen op de zolder had staan. Diezelfde ochtend ging ik naar de zolder kijken of deze er nog lagen. Gelukkig lagen ze er nog en ik besloot dan ook direct contact op te nemen met het bedrijf die hij mij adviseerde.

inkoop oud goud

Meevaller

Het bedrijf doet inkoop van oud goed in allerlei vormen. Ik had verschillende kettingen, horloges etc. van de zolder gehaald. Ik had geen idee dat dit nog veel geld waard zou zijn. Maar niets bleek minder waar te zijn. Ik ging op bezoek bij een van de medewerkers van de organisatie die voor mij een schatting ging maken van de waarden van mijn goed. Onverwachts kreeg ik ineens een groot bedrag voor mijn ogen. Door deze financiële meevaller kan ik nu een lang weekend weg boeken! Mocht je ook soort gelijke producten hebben dan raad ik je zeker aan om contact op te nemen met het bedrijf.

Door admin