Het is belangrijk om een bekleding te hebben in natte ruimtes zoals de gootsteen en plaatsen zoals de kachel om het muuroppervlak te beschermen en het schoonmaken te vergemakkelijken. Keukentegels kopen en keramische stukken, zoals porseleinen tegels, zijn het meest populair en toegankelijk, in neutrale, lichte en discrete tinten, met een harsafwerking en grote stukken die het gevoel van amplitude verbeteren en de plaatsing vergemakkelijken, zowel op de vloer als aan de wanden.

Geslepen afwerkingsdelen gebruiken minder voegwerk en voorkomen dat vuil zich ophoopt, waardoor de duurzaamheid van het materiaal toeneemt. Voeg een vleugje kleur toe aan de ruimte tussen de werkbank en de kasten.

Warme kleuren passen bij de omgeving. Het creëren van een impactvolle compositie zal het ontwerp van uw keuken benadrukken. Focus op praktische uitvoerbaarheid, waarbij altijd wordt nagedacht over het onderhoud van de gekozen afwerking. Vermijd ruwe, diepe en zeer gegroefde afwerkingen, geef de voorkeur aan harsmodellen.

Door admin