Van Rotterdam naar La Roche, de Ardennen
Op een vrijdagmiddag laten wij de smog van Rotterdam achter ons en vertrekken wij met een dertigtal studenten richting de Ardennen om het eerste lustrum van het “Heeren Verticale Het Elfde” te vieren. Op de planning stonden activiteiten als abseilen, mountainbiken en kanoën. Het beloofde een geweldig weekend te worden en iedereen keek er al weken naar uit.

123incentive_logo1

Ervaring
Deze verwachtingen werden meer dan waar gemaakt. Bij aankomst in de regio La Roche, waar het geweldig weer was begon ons toen al legendarische weekend. Er werd veel gelachen en ik kan met zekerheid zeggen dat deze lustrumreis lastig wordt om te overtreffen. In het pittoreske gebied La Roche werden tijdens het kampvuur op vrijdagavond sterke verhalen gedeeld onder het genot van wat Belgische speciaal bier. De dagen erna hebben wij ons uitzonderlijk vermaakt met tal van sportieve activiteiten die vervolgens werden afgesloten met een heerlijke maaltijd. Ik vond vooral de eindeloze mogelijkheden die het gebied biedt verrassend, van sightseeing in oude steden tot aan sportieve activiteiten in de uitgestrekte bossen met mooie rivieren.

Een weekend om nooit te vergeten. Ik zal altijd met een glimlach terugdenken aan ons eerste lustrum reis, zonder enige twijfel een geweldige locatie!

Door admin