Er werden twee dingen deze week geleverd: een super leuke bikini van een mooi merk én een design ligbed tuin voor op het terras. Je kan deze twee dingen goed combineren, daar had je waarschijnlijk al aan gedacht. Toevallig, en tot mijn grote geluk, kwamen ze alle twee op dezelfde dag, op de dag dat ik vrij was. In de ochtend de bikini, meteen aangepast natuurlijk, en begin van de middag kwam de design ligbed tuin. Ze hebben hem neergezet in de hoek van de tuin, waar je het langste zon hebt. Je kan wel raden wat ik in de namiddag heb gedaan? Ik heb eerst nog even boodschappen gedaan, ik besloot een cocktail voor mijzelf te maken, gewoon, omdat het kan. En jawel hoor, daar lag ik dan, op het ligbed, met mijn nieuwe bikini. Een cocktail in de hand, en een heerlijk boek waar je je helemaal in kan laten meevoeren. Op een gegeven moment dacht ik: wat heb ik het toch goed voor mekaar hé! Ik kan echt genieten van nieuwe aankopen. Het is namelijk niet zo dat ik een impuls koper ben, ik denk echt grondig na over de producten en wanneer ik zeker weet dat ik het wil, dan koop ik het.

Dutch-Riviera-Logo-header

Door admin