Voor mijn bedrijf ben ik op zoek naar een opslagruimte Breda. Omdat ik een klein eigen bedrijf aan het opstarten ben en mijn spullen niet meer in mijn eigen garage kwijt kon ben ik op zoek gegaan naar een andere oplossing. Al snel kwam ik bij een ervaren beroepsverhuurder en ontwikkelaar onder de naam Sandship Beheer BV in de regio West-Brabant terecht. Niet alleen voor je spullen te stallen, maar je kan hier ook goed terecht wanneer jij een pand of bedrijfshal wilt verhuren. Dit bedrijf zorgt er dan voor dat je in contact komt met eventueel belangstellende.  opslagruimte Breda

Goede service

Omdat het mijzelf niet lukte om een opslagruimte in Breda te vinden heb ik de hulp gevraagd van Sandship Beheer BV. Behalve dat zij al veel mogelijkheden via het internet aanbieden hebben zij mij er ook mee geholpen met het vinden van de juiste ruimte. Gelukkig heeft het niet lang geduurd tot deze was gevonden. Nu kon ik mijn spullen hier heen brengen en vanuit hier verder werken. 

Mocht je ook interesse hebben in één van de mogelijkheden die het bedrijf Sandship Beheer BV. te bieden heeft, kijk dan eens op hun website. Wie weet wat zij voor jou te bieden hebben.

Door admin