Mijn lieve opa is alweer vijf jaar geleden gestorven. Iets waar ik nu nog steeds enorm verdrietig over kan zijn. Het heeft zelfs een flinke impact gehad op mijn dagelijkse gang van zaken waardoor ik een hoop kwijtgeraakt ben. Dit was voor mij enorm verdrietig om te voelen en ervaren waardoor ik maar al te graag contact wilde vinden met mijn opa om mij een goed gevoel te geven. Om even zijn verhaal te mogen horen hoopte het mij de nodige rust te geven zodat ik zonder zorgen het leven weer goed en wel kan oppakken. Hierdoor heb ik besloten om te gaan zoeken naar paragnosten online. Tijdens deze zoektocht een tal  van bedrijven gevonden waar ik terecht kon. Op de website van Yourspiritualnetwork.com blijven hangen aangezien ik me hier goed voel. Door met een van hun contact op te nemen kon ik met mijn opa spreken en heb vertellen wat ik graag wilde. Dit voelde onwijs goed waardoor het mij de rust heeft gegeven naar wat ik zocht al die tijd! Na vijf jaar kan ik dan ook echt zeggen dat ik me een keer goed voel. 

logo

Door admin