rie toetsing

Ik kende het nietrie toetsing

Voordat ik een bedrijf begon wist ik niet eens wat de rie toetsing was. Het is zo dat als de onderneming 25 werknemers of meer heeft, dat je verplicht volgens de Arbo wet bent om dit te doen. Wat ze gaan doen is alle risico’s in kaart brengen en analyseren. Het doel hiervan is om te zorgen dat iedereen die er aan het werk is ten alle tijden veilig zijn of haar werkzaamheden kan uitvoeren. Wat belangrijk is om te weten, is dat je dit moet blijven herhalen als je veranderen doorvoert. Dat is iets wat ze mij verteld hebben en op basis daarvan heb ik besloten dit jaarlijks te laten doen.

Goed geholpen

De rie toetsing was iets waar ik veel vragen over had. Al deze vragen hebben ze perfect weten te beantwoorden. Als ik het over ‘ze’ heb dan bedoel ik de mensen SBS Support. Hier werken veel professionals die echt weten waar ze mee bezig zijn. Om die reden zou ik ze ook echt aan iedereen aanraden. Wat je ook wilt weten, zij kunnen het voor je beantwoorden en soms zelfs oplossen. Mocht je meer informatie willen, dan moet je zeker een kijkje nemen op de website!

Door admin