Vervoer gevaarlijke stoffen

Het vervoer van gevaarlijke stoffen vergt een grote mate van zorgvuldigheid. Bovendien moet de vervoerder voldoen aan allerlei door de overheid opgelegde strenge regels. RvH in Barendrecht geldt al jarenlang als specialist op het gebied van het vervoer van gevaarlijke stoffen. RvH onderkent de gevaren voor mens, milieu en omgeving en neemt het vervoer van gevaarlijke stoffen buitengewoon serieus.

Verantwoord vervoer gevaarlijke stoffen

RvH beschikt over ruim voldoende kennis en kunde om op verantwoorde wijze gevaarlijke stoffen te vervoeren. Uiteraard wordt daarbij gebruik gemaakt van een modern wagenpark met wagens die beschikken over alle benodigde apparatuur om goed en veilig vervoer te waarborgen, iets dat zeker bij het vervoeren van gevaarlijke stoffen van cruciaal belang is. De chauffeurs van RvH zijn uiteraard ook VLG ADR gediplomeerd. Dat en de ervaring van de chauffeurs maken van RvH de perfecte partner op het gebied van het vervoeren van gevaarlijke stoffen. RvH voelt zich altijd buitengewoon verantwoordelijk voor de wereld om zich heen en veiligheid tijdens het transport, voor mens en omgeving, staat dan ook altijd voorop.

Geschoolde chauffeurs maken het verschil

Medewerkers van RvH beschikken over actuele kennis van wet- en regelgeving en het bedrijf in Barendrecht heeft uiteraard alle vergunningen en ontheffingen voor het vervoer gevaarlijke stoffen in het bezit. RvH houdt niet van verrassingen en komt altijd goed beslagen ten ijs. De al bijzonder goed geschoolde chauffeurs krijgen telkens weer bij- en nascholing aangeboden om op elk moment over parate kennis te beschikken en de veiligheid te waarborgen. Het vervoer van gevaarlijke stoffen vergt een andere aanpak dan elke andere vorm vervoer en is een specialisme. RvH beheerst het als geen ander en koppelt veiligheid aan nauwkeurigheid en zorgvuldigheid.

RvH biedt veel meer

Behalve voor het vervoer van gevaarlijke stoffen zijn wij ook je partner op het gebied van transport van zeecontainers, tanktransport en het vervoeren van chemisch afval en containertransport. Betrouwbaarheid en kwaliteit zijn onze handelsmerken, en daar zijn we buitengewoon trots op.

Door admin