Je bent als werkgever verantwoordelijk voor de veiligheid van je werknemers. Dit betekent dat je verplicht bent een plan van aanpak te maken als het gaat om evacuatie van werknemers in het geval van een calamiteit. In dit plan van aanpak staat niet alleen beschreven wat de te nemen stappen zijn, maar ook wie waarvoor verantwoordelijk is. Het is hierom belangrijk dat je medewerkers de juiste training hebben ontvangen om hun taken uit te voeren. Bij Veiligheids-traningen.nl van G4S Safety solutions kun je jouw medewerkers aanmelden voor tal van trainingen. Zo weten je medewerkers niet alleen wat ze moeten doen, maar kunnen ze deze taken ook snel en vakkundig uitvoeren. Dit zorgt voor minder schade en ongevallen op de werkvloer.

De cursussen op Veiligheids-trainingen.nl

Het grote voordeel van de veiligheidstrainingen van G4S is dat er trainingen worden aangeboden voor ieder niveau. Wellicht wil je medewerkers hun EHBO diploma laten halen of wil je enkele medewerkers laten opleiden tot BHV’ers. Dit is allemaal mogelijk op Veiligheids-trainingen.nl.  Je kunt hier onder andere terecht voor een BHV cursus, EHBO cursus, VCA cursus, herhalingstrainingen, brandweertrainingen, crisismanagement en agressietraining en meer.

Bij iedere cursus leer je de belangrijkste handelingen, zoals levensreddende handelingen, brandbestrijding, communicatie, alarmeren en ontruimen. De veiligheidstrainingen van G4S zijn zo realistisch mogelijk, waardoor bij echte calamiteiten kordaat gehandeld kan worden. De trainingen vinden plaats op eigen trainingslocaties. Als bedrijf kun je zelf jouw trainingstijden bepalen zodat de werkzaamheden op de werkvloer er niet onder lijden.

Door admin