zeilringen kopen

Zeilringen kopen is mogelijk bij Jagea Lederwaren. Dit bedrijf is een familiebedrijf en heeft al meer dan 30 jaar ervaring. Voorheen maakte zij alleen maar boekentassen, maar daar is inmiddels verandering in gekomen. Zodra je op deze website gaat kijken zie je veel meer andere producten die je hier kan kopen.

Het is mogelijk om een bezoek te brengen aan hun atelier. Hier kan je hun producten bekijken en kopen. Ook is het mogelijk om deel te nemen aan een cursus, waar je leert tassen maken.

Hier is het mogelijk om zeilringen te kopen.

Als zeilfanaat heb ik inmiddels mijn weg naar dit bedrijf gevonden. Want niet alleen verkopen zij hier tassen, maar ook gespen en ringen. Deze kan ik gebruiken voor het zeil op mijn boot. Hiermee kan ik het dekzeil namelijk bevestigen en blijft hierdoor beter zitten. Zal ik deze hier niet voor gebruiken, dan loop ik de kans dat het doek gaat scheuren en daar zit ik niet op te wachten. Op deze site staan diverse modellen en allemaal even praktisch en niet duur. Om deze ringen te plaatsen, kan je hiervoor ook een slagstempel kopen, deze is ook op deze site te vinden.

Door admin