Gezocht op bedrijfspanden Breda.

Omdat mijn vriendin en ik onlangs een eigen zaak zijn gestart in Breda, was dit natuurlijk zeer spannend voor ons. Het werd ineens zo echt! Ik had onze naam al aangevraagd voor ons bedrijf, het product was in orde en perfect afgewerkt. Ik had enkel nog een locatie nodig waar ik een bureau kon inrichten voor het bedrijf. Ik ging dus op zoek naar bedrijfspanden in de stad Breda. Na de zoekwoorden bedrijfspanden Breda in te geven, kwam ik uit bij www.sandship.nl. Ik was wel nieuwsgierig naar dit bedrijf en heb hun website wat van dichterbij bekeken. Dit zag er allemaal zeer goed uit! Omdat ik toch wat extra zekerheid wilde, heb ik ook de reviews van anderen bekeken, ook deze waren positief! Hierna heb ik besloten contact op te nemen met dit bedrijf en heb er nog geen moment spijt van gehad.

sandship-logo-blauw

www.sandship.nl: een aanrader?
Voor mij was het contact aangaan met de website www.sandship.nl zeker een aanrader naar anderen toe. Ik voelde meteen een heel positieve sfeer daar, ik werd met veel enthousiasme onthaald, ik zag de vakkennis van deze mensen… Kortom, een aanrader!

Door admin