Flexplek

Een flexplek zien te vinden waar jij met jouw team aan de slag kan? Het lijkt erg lastig, echter via hofclub.nl wordt het mogelijk gemaakt. Hier is het namelijk mogelijk om een ruimte te huren waar jij met jouw team direct het werk kan voortzetten. Geen onnodige wachttijden of hoge kosten, gewoonweg duidelijk afspraken. Persoonlijk vind ik het erg prettig om hier een ruimte te huren. De ambiance waarin jij je bevindt op dat moment is perfect om in te werken. Een rustige ruimte welke voorzien is van de nodige luxe werkt uiteraard in het voordeel.

Flexplek

Hoe te realiseren?

Op zich is het vinden van een ruimte waarin jij het werk kan voortzetten erg eenvoudig. Al ben ik wel van mening dat je hier goed voor dient te zoeken wil je goede resultaten behalen. Ook in de kosten varieert het enorm qua bedrijven. Bij de Hofclub.nl merkte ik verschil met wat ik voorheen gezien had. De ruimtes zijn namelijk een stuk professioneler ingericht. Tevens zijn de kosten om te huren aantrekkelijker met wat ik elders heb mogen inzien.

Flexplek

Hierdoor ook besloten om een flexplek te huren bij de Hofclub.nl. Nadat ik een offerte had opgevraagd om te zien wat de kosten gaat worden was ik verbaasd. Nog geen vijf minuten later al bericht ontvangen met een passende offerte in mijn mailbox. Hieruit bleek dat de kosten om te huren aantrekkelijk én binnen ons budget past. Deze ruimte hebben wij nog steeds in gebruik en geniet hier dagelijks weer van!

Door admin