We laten nu al onze administratie doen bij administratie Valkenswaard en ik kan mijn geluk niet op, ze zijn zo duidelijk en helder. En altijd op tijd. Dat vind ik misschien nog wel het fijnste, ze weten zo goed werk te verdelen waardoor niks te veel is. Soms moet ik ook even wat meer tijd besteden aan extra zaken, waardoor zij dit meteen in hun systeem kunnen opnemen. Ik vind het fantastisch om met hen te werken, het geeft me meer energie. Laatst kwam ik er achter dat alles om inspiratie gaat, je moet soms door een diep dal gaan om dan weer inspiratie te krijgen om verder te gaan. Ik ben erg creatief, daarom is administratie ook niet echt iets voor mij, ik moet vooral vrijheid voelen, maar, dit moet wel binnen bepaalde kaders. En daar helpt het administratiekantoor mij goed bij. Ook weten ze goed hoe ik werk, waardoor ze mij ook goed informatie kunnen aanbieden waar ik werkelijk wat aan heb. Ik ben er echt zo over te spreken. Ik had ook nooit verwacht, met mijn creatieve uitspattingen, dat ik een eigen onderneming kon starten, maar ik merk nu dat dit dus goed werkt, je moet alleen de juiste mensen vinden!

logocastelijnsswaans

Door admin