Dartshopper is in Nederland en België de grootste leverancier van producten die worden gebruikt bij de dartsport. Sinds enige tijd is er ook een Duitse versie van de Dartshopper, dus langzamerhand is dit bedrijf uit Eindhoven een grote internationale leverancier aan het worden. De producten worden aangeboden via de webshop. Daar is, naast het zeer grote assortiment aan producten, ook veel interessante informatie te vinden over de dartsport. Je vindt er nieuws over de producten, leuke blogs en verhalen over bekende darters. Als je zelf wilt spelen met de producten van jouw dartsheld, kun je die op Dartshopper vinden.

Meer dan een dartspijl

De dartsport focust zich vaak op de dartpijlen, maar voor een goede dartomgeving zijn veel meer producten nodig. Wat dacht je van een dartbord, een veilige achtergrond voor het dartbord, dartmatten, scoreboards en dartkleding. Uiteraard concentreert zich het assortiment wel rondom de dartpijlen. Je kunt bij Dartshopper 500 verschillende dartpijlen met een stalen punt vinden, 100 dartpijlen met een zachte punt, ruim 200 verschillende shafts en meer dan 1000 verschillende flights. Je hebt dus keuze genoeg. Alle producten zijn van uitstekende kwaliteit en aantrekkelijk geprijsd.

Dartproducten van topmerken

Goede dartspullen zijn niet goedkoop, maar door de populariteit van de dartsport is er inmiddels een groot aantal merken, dat producten voor betaalbare prijzen verkoopt. Bij de Dartshopper zijn producten in allerlei prijsklassen verkrijgbaar. Er zijn professionele darts waar je vele honderden euro’s voor neer moet tellen. Dit zijn dartpijlen waar vaak bekende darters mee spelen. Als je zelf een beginnende dartspeler bent is het aan te raden om niet meteen de allerduurste producten aan te schaffen. Probeer eerst ervaring op te doen en er achter te komen welke dartpijlen jij prettig vindt om mee te gooien. Dan kun je op den duur een professioneel setje kopen.

Door admin