embryolisse-creme-redensifiante-50-plus

Het verhaal van Embryolisse begint in Parijs in het jaar 1950. Een dermatoloog, die gespecialiseerd was in chronische huidproblemen, was op zoek naar een middel dat meerdere huidproblemen zou kunnen bestrijden. Hij dook het laboratorium in en de Lait Creme Concentré werd geboren. Deze crème is een ware mythe geworden wiens fantastische werking is doorgegeven van moeders op dochters en van generatie op generatie. De crème is het geheim van veel visagisten en sterren en is niet weg te denken uit een kleedkamer of backstage bij een modeshow. 

Embryolisse

Na de Lait Creme Concentré is er een hele reeks huidverzorgingsproducten ontstaan. Alle producten zijn ontwikkeld om de huid te verbeteren en haar te laten stralen. Omdat een gezonde huid die goed wordt gevoed en gehydrateerd de mooiste is, bieden Embryolisse-formuleringen de essentie: ze bevatten alle voedingsstoffen en hydratatie die de huid nodig heeft om er gezond, jong en mooi uit te zien. De formules bevatten geen overbodige ingrediënten, zodat de huid niet teveel geprikkeld wordt en zelfs de meest gevoelige huid de producten van Embryolisse kan verdragen. 

Sinds het begin in 1950 bevatten de formules van Embryolisse ingrediënten van natuurlijke oorsprong die gewonnen zijn uit bloemen en fruit. Daarnaast zijn ze verrijkt met ingrediënten die een lange traditie hebben in de medicinale en cosmetische wereld, zoals sheaboter, aloë vera en bijenwas. Ook dermatologische ingrediënten als hyaluronzuur en collageen zijn aanwezig in de producten. Alle producten van Embryolisse worden onder farmaceutisch toezicht geproduceerd. Ook zijn alle producten getest door dermatologen en bevatten ze precies de juiste hoeveelheden actieve ingrediënten. Embryolisse zorgt ervoor dat je precies krijgt wat je huid nodig heeft om er geweldig uit te zien. 

Bij Beautyfashionshop zijn de producten van Embryolisse natuurlijk verkrijgbaar. Bijvoorbeeld het cultproduct de Lait Creme Concentré. Maar ook andere verzorgingsproducten van Embryolisse shop je bij Beautyfashionshop. Bijvoorbeeld de Creme a L’Orange. Dit is een crème voor de normale tot droge droge huid met vitmaine E, sinaasappelextract, bijenwas, sesamolie en amandelolie. Het geeft de huid een oppepper en geeft haar weer nieuwe energie. Ook de handcrème van Embryolisse is zeer geliefd onder haar gebruikers. De Creme Nutritive Douceur Mains is een handcrème met intensief voedende ingrediënten als allantoïne, tarwekiemolie en sheaboter. Je handen worden verwend en zullen van schraal naar zijdezacht en soepel gaan. 

embryolisse-lait-creme-concentre-30-ml

Benieuwd geworden naar de geweldige producten van het merk Embryolisse? Je vindt de gehele collectie natuurlijk bij Beautyfashionshop, your online beauty specialist.

Door admin