Een eigen woning verhuren Utrecht

Ben je toevallig bezig met een eigen woning verhuren Utrecht? Dan raad ik je aan om eens bij domica te kijken, ze hebben aantrekkelijke tarieven en zorgen ervoor dat je huis heel snel verhuurd wordt. Er was bij mij een beetje haast bij, ik had namelijk opeens de kans om in het buitenland te gaan wonen en te werken. Te gek, maar ik moest snel een beslissing maken. Zo besloot ik eigenlijk al meteen om het te gaan doen maar dan begint het pas, wie kan er zo snel in mijn huis? Ik wilde het niet onderverhuren en het leek mij het beste om het compleet los te laten. Via een vriend kwam ik terecht bij Domica en ze begrepen meteen wat er moest gebeuren. Erg waardevol, terwijl ik bezig was om mijn spullen uit te zoeken, waren zij al druk bezig om een nieuwe huurder te vinden. Je gelooft het niet, maar binnen een week was het al geregeld. Ik heb werkelijk nog nooit zo’n snelle service gehad. Misschien heb ik geluk gehad, maar ik moet je zeggen dat het heerlijk voelde om dit te kunnen uit besteden en dat dit ook goed opgepakt wordt. Ik vind dit een fantastische service. Ik zit nu in het buitenland en mijn dromen komen uit.

Door admin