logo-a-picture

Binnenkort vieren mijn ouder hun jubileum en ik help ze met het organiseren van dit feest. We hebben al een groot deel geregeld maar nog lang niet alles.

Fotograaf

We hadden altijd de vaste fotograaf valkenswaard waar wij altijd heel erg tevreden mee waren maar die is jammergenoeg voor deze datum al geboekt en daarom zijn wij opzoek gegaan naar een goed alternatief.

Het is eerder voorgekomen dat we een fotograaf hadden ingehuurd en hier uiteindelijk heel erg spijt van hadden omdat er toen te weinig fotos zijn gemaakt en de belichting was echt verschrikkelijk.

Ik heb toen zelf op facebook de oproep “fotograaf valkenswaard gezocht!” geplaatst en daar kreeg ik gelukkig veel reacties op. Ik heb toen ook aangegeven dat ze contact met mij op konden nemen en dat ik dan ook graag voorbeeld fotos zou willen zien zodat we aan de hand daarvan konden bepalen of dat het iets zou zijn of niet.

We zijn uiteindelijk bij twee fotografen uitgekomen en hebben deze gevraagd of ze lang konden komen bij de zaal die we hadden afgehuurd. Ze konden dan het licht bekijken en aan de hand daarvan een prijsopgaven maken. Gelukkig gaf een van de fotografen al aan dat die het niet kon doen vanwege kunstlicht. De fotograaf die we hebben gekozen was van A Picturefotografie

Gelukkig was alles op tijd geregeld en zijn we super blij met de resultaten en de belichting was perfect!

Door admin