afdelingsuitjes

Ben je op zoek naar leuk afdelingsuitjes dan moet je eens op de site van VVC Adventure kijken. Hier kan je het zo gek niet verzinnen of er is wel een leuke dag van gemaakt. natuurlijk kan je ook zelf een leuke dag in elkaar zetten, met de mogelijkheden die je hier kan plannen. 

Omdat ik bij de personeelsvereniging zit ben ik de aangewezen persoon om dit soort dagen te regelen. Natuurlijk doe ik dat samen met een collega, want samen hebben wij meer plezier dan alleen. Alleen de voorpret is al heel erg leuk, laat staan de dag zelf. afdelingsuitjes

Een super dag

Samen met een collega hebben wij een afspraak gemaakt bij VVC Adventure. Wij zijn namelijk druk bezig om een geslaagde dag te regelen voor één van onze afdelingsuitjes. Ons bedrijf is helaas veel te groot om er met iedereen tegelijk op stap te gaan, daarom regelen wij dit per team. Maar dat maakt de sfeer er niet minder om. Tijdens ons gesprek met een medewerker van VVC Adventure kwamen wij al snel tot een gelaagde dag. Deze keer hebben wij gekozen voor de hindernissen baan. Hier kunnen meerdere groepen tegen elkaar strijden en de winnaar krijgt een beker.

Door admin