Tijd om de babykamer in te richten! Momenteel ben ik 22 weken in verwachting en hoog tijd dat de babykamer af komt. Echter zijn er nog een tal van dingen wat we moeten hebben waaronder een commode. Deze had ik al wel eens gezien, echter was dit niet geschikt voor hier in de kamer. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om verder te gaan zoeken op het internet. Tijdens het zoeken online ben ik terecht gekomen op de website van Baby-dump. Wat hebben ze hier onwijs leuke dingen zeg! Nooit geweten dat je via het internet van alles kan vinden wat betreft de babykamer.

images-4

Ik heb er dan ook voor gekozen om hier samen met mijn man voor te gaan zitten. Met de achterliggende gedachtes dat je het hier vast en zeker vinden zal hebben we erna gekeken. En ja hoor! Hier hadden ze eindelijk de commode waar wij dus al die tijd naar op zoek waren! Ik heb het dan ook niet kunnen laten en ben direct gaan bestellen. Ik weet al wel wie hem deze keer in mekaar mag gaan zetten!

Door admin