1445515348-2517

Wanneer je in verwachting bent van een zoon of dochter heb je het vast en zeker erg druk. Het inrichten van de babykamer plus het feit dat de dagelijkse gang van zaken ook gewoon doorgaat. Het moment van ontspannen en genieten van de kleine spruit komt pas na negen maanden. Ook ik heb dit gevoel mogen ervaren nadat ik ben bevallen van een gezonde jongen. Op dat moment kon ik mijn ogen niet van mijn kleine jongen afhouden, gevoel van trots of in ieder geval in deze trend. Mijn man was ook helemaal verliefd en wilde hem maar al te graag blijven knuffelen! Nu dat we bij thuiskomst zijn gaan zoeken naar geboortekaartjes jongens hoopte we het snel te vinden. Dit omdat we het maar al te graag willen laten zien aan onze vrienden en familie. De meeste weten het natuurlijk al wel, echter is het krijgen van een geboortekaartje het leukste van allemaal toch? Uiteindelijk hebben we op de website van Kissgeboortekaartjes.nl weten te slagen voor ons kaartje en ook direct besteld! Wij zijn dan ook zeer tevreden over de goede service welke dit bedrijf ons heeft verleend. 

Door admin