Nu dat ik bijna ben uitgerekend van mijn eerste kindje wilde ik alvast het een en ander uitzoeken. Zo hoeven wij achteraf niet haastig te zoeken naar iets terwijl ik er nu toch de tijd voor heb. Wij zijn namelijk alvast gaan zoeken naar een hip geboortekaartje. Dit omdat we zelf ook graag met de tijd mee willen gaan en wanneer je iets hips neemt valt het zeker in de smaak toch? Door op het internet te zoeken waren we overrompeld van de hoeveelheid bedrijven die geboortekaartjes maken voor je. Dit hadden we totaal niet verwacht waardoor we een voor een de bedrijven hebben bekeken. Tijdens het zoeken bij de bedrijven waren we beide unaniem over één bedrijf: Kissgeboortekaartjes.nl. Dit bedrijf biedt namelijk erg leuke geboortekaartjes voor een zeer betaalbare prijs! Een prijs die ik gewoonweg niet kon laten schieten. Het inrichten van de babykamer kostte ons al genoeg waardoor we het hiermee nogal kunnen recht trekken.

1454331978.3537

Doordat we beide een geboortekaartje hadden gevonden die we erg leuk vonden wilde we deze vast zetten als de kleine geboren wordt. Ik weet in ieder geval zeker dat ik niet meer kan wachten tot het zover is!

Door admin