Voor mijn horeca bedrijf bestel ik altijd mijn diepvriesgroenten bij een en de zelfde onderneming. De naam van deze onderneming is PH Frost- Dujardin BV en is een van de beste bedrijven die het verkoopt. Zo werkt deze onderneming alleen maar met de beste merken. Je kan er ook op rekenen dat het fruit en groente na het oogsten meteen ingevroren word. Maar ook ingevroren fruit en complete maaltijden kan jij bij dit bedrijf kopen. Zo bestel ik ook de halve ananassen met ananas roomijs en dit zelfde geld voor de kokos. Maar ook de bekende kinder ijsjes in een mooie beker bestel ik bij hen.

diepvriesgroenten

Zeer goede kwaliteit

Mijn klanten merken niks van dat het diepvriesgroenten zijn en het voordeel is ook nog eens dat het lang goed blijft. Vers moet je toch vaak al snel weggooien en is ook heel veel werk om dit klaar te maken. Ook zijn de vitamines in ingevroren fruit en groente niet verloren gegaan en is dan ook net zo goed als vers. Neem anders eens een kijkje op de website wat PH Frost- Dujardin BV wat zij allemaal in hen assortiment hebben. er zit vast iets bij voor jou.

Door admin