xterior-logo

Het was belangrijk dat we windschermen op ons terras neer zouden zetten omdat we hiermee het seizoen verlengen en er dus meer omzet gedraaid kan worden. Omdat wij nogal een moderne bar hebben is het belangrijk dat het terras dit natuurlijk ook uitstraalt. Je ziet namelijk vaak van die Windschermen met die gedateerde vogeltjes er op en dat is iets wat we absoluut niet willen.

Modern design

Op het internet hebben we gezocht naar Windschermen met een modern design. We kwamen toevallig uit bij Xterior omdat wij online mooie producten hadden gezien. Deze Windschermen hadden gewoon een mooi strak design en het glas was gewoon mooi helder zonder gekke dingen.

Deze design windschermen zijn ideaal voor bij ons op het terras omdat dit mooi met het interieur van de bar overeenkomt. We maakten ons wel een beetje zorgen over hoe deze bevestigd zou moeten worden. Omdat we wel wat informatie wilden hebben namen wij contact op met dit bedrijf.

Verassend goedkoop

Omdat we ons zorgen maakten over de manier waarop deze Windschermen bevestigd zouden moeten worden hebben we de monteur een kijkje laten nemen voordat we de bestelling plaatsten. Deze monteur heeft ons verzekerd dat het geen probleem zou zijn en dat dit gewoon mooi gedaan kon worden.

We hebben de windschermen al een maandje in gebruik en we merken dat klanten sneller geneigd zijn om op het terras te zitten!

 

Door admin