wesseldijk-logo

Het zoeken naar een goede rijschool is niet heel makkelijk. Als je opzoek bent naar een goede en goedkope rijschool Duiven dan heb ik een hele goede tip voor je.

Goedkoop

Omdat er natuurlijk zoveel keuze is wordt het niet altijd makkelijker en dat probleem had ik ook. Ik was opzoek naar een goede rijschool die niet al te duur was. Via via ben ik terecht gekomen bij Wesseldijk. Deze rijschool Duiven had nogal veel goede recensies en stond hoog in de lijst met slagingspercentages van Duiven.wesseldijk-8-300x200

Op de website van deze rijschool stonden al een aantal pakketten met een aantal prijzen. Ik had geen flauw idee over hoeveel lessen er bij mij zouden passen. Mijn eerste idee was om aan mijn vrienden te vragen hoeveel lessen zij nodig hadden maar dat hielp ook niet. De ene persoon had er maar 20 nodig en een ander weer 50.

Omdat ik het niet meer wist heb ik maar contact opgenomen met de rijschool om een proefles in te plannen. Na deze proefles zou de instructeur een inschatting maken over hoeveel lessen ik nodig zou gaan hebben.

Na de proefles heeft de instructeur mij een pakket aangeboden en hij heeft er toen een mooie prijs van gemaakt!

Door admin