Tegenwoordig zijn er veel mensen werkloos, helaas behoorde ik tot voor kort ook tot deze groep. Ik was werkelijk dagelijks bezig met het schrijven van sollicitatiebrieven en las alle kranten om ook maar een vacature te vinden. Helaas kreeg ik telkens een afwijzing, wat mijn humeur er niet beter op maakte. Tot ik op een advertentie terecht kwam waar ze mensen vroegen die op een heftruck konden rijden, en mocht je dit niet kunnen dan kon je via dat bedrijf deelnemen aan heftruck cursussen die intern werden gegeven. Ik wist niet wat ik las, en vol enthousiasme heb ik hier een reactie naar verzonden. Nog geen dag later werd ik al gebeld met de vraag of ik langs kon komen voor een gesprek. Het gesprek verliep geweldig en nog geen week later stapte ik voor het eerst in mijn leven in een heftruck. Wat een ervaring, gewoon geweldig. Afhankelijk of je wel of niet geschikt was voor de baan moest je natuurlijk je heftruck certificaat behalen. Van de tien kandidaten zijn er zes afgevallen omdat ze niet geschikt waren voor de baan. Ik kan me nu gelukkig prijzen met mijn nieuwe baan als heftruck chauffeur, een geweldige baan die ik met geen goud had willen missen.  200000059

Door admin