Werkzaam in de magazijn van een groot pand? Dan heb je er waarschijnlijk al wel van gehoord dat het hebben van een heftruckcertificaat van belang is. Maar waar is het mogelijk om een heftruck cursus te volgen? Meeste mensen zoeken dit dan ook voornamelijk via het internet. Online kan je meer vinden als dat je het in de stad gaat zoeken.

logo-osseforth-2016-mobiel

Ikzelf was namelijk voor een tijd terug ook druk aan het zoeken naar een rijschool waar ik terecht kan. Mij was al wel eerder verteld dat ik dit online moest gaan zoeken. Een rijschool zoeken op het internet klinkt wellicht vreemd. Al ben ik wel van mening dat ik een stuk sneller resultaat heb gevonden. Ik ben namelijk terecht gekomen op de website van rijschool Osseforth. Hun kennis op het gebied van een heftruck besturen is groot genoeg waardoor ze een ieder vast en zeker van dienst kunnen zijn. Ook in de kosten scheelt het enorm vergeleken met wat ik elders heb gezien. Voor mij was het maken van een keuze dan ook erg snel gemaakt. Nu maar hopen dat ik snel op een officiële manier mijn heftruck mag besturen!

Door admin