kunststof buigen

Wij zijn voor school opzoek naar een bedrijf die kunststof buigen kan. In de eerste instantie leek dit een vrij eenvoudige opdracht, totdat je daadwerkelijk gaat zoeken. Dan pas kom je erachter dat er niet veel bedrijven zijn die kunnen leveren met hetgeen wat je wenst. Een schitterend eindresultaat en natuurlijk voor een aantrekkelijke lage prijs.

kunststof buigen

Blijven zoeken

Aangezien ik niet van opgeven hou, heb ik ervoor gekozen om ook in de avonduren online te blijven zoeken. Hierdoor ben ik terecht gekomen op de website van Heku. Dit bedrijf is gewoonweg gespecialiseerd in kunststof! Ook nadat ik de kosten had gezien wilde ik dit maar al te graag aan school laten zien.

Dit project is trouwens voor school. Onze leraar heeft hier specifiek naar gevraagd en de klas in groepjes verdeeld. Het groepje die als eerste resultaat heeft gevonden. Daar staat een cadeautje voor klaar. Wat het presentje precies is weet ik nog niet. Wat ik wel weet is dat ons groepje gaat winnen! Wij hebben namelijk een prachtig project weten op te lossen en dat door middel van het online zoeken.

Door admin