Vroeger kwam ik altijd bij de ouders van een vriend over de vloer. Ze hadden een tafel oud eiken en ik was daar altijd verliefd op. Echt een grote tafel, waar iedereen het altijd gezellig had. De keuken was echt de ruimte waar iedereen altijd zat. Ik heb warme gevoelens aan deze herinneringen. Toen ik mijn eerste baan kreeg, mijn eerste vaste baan, kon ik niet wachten om een huis te kopen. Nu, een jaar later, is dit gelukt! Ik ben trotse eigenaar van een klein en mooi huisje in Amsterdam.

Herschaalde-kopie-van-DSC_5659kopie

 

Wat ontbreekt er nog?

Het lijkt mij duidelijk waar dit heen gaat. De keuken is mooi, en belangrijk. Dat wat ik vroeger altijd zag en wat mij inspireerde, wil ik nu zelf maken. Ik ben een tijd lang bezig geweest met het zoeken van de perfecte houten tafel en ik heb er nu een gevonden! Via maco design kwam ik een tafel tegen die precies past, alsof hij op maat gemaakt is. Ik heb nu net een afspraak met ze gemaakt. Genoeg spaargeld om alles te kopen waar ik jarenlang plezier van kan hebben.

Door admin