rijopleiding

Nadat ik online gezocht had op rijbewijs halen Leiden, kon ik al snel terecht bij Route 71 voor een opleiding. Ik heb hier al een tijdje naar uitgekeken en toen het eindelijk zo ver was, was ik dan ook erg blij! De meeste van mijn vrienden en vriendinnen hebben hun auto certificaat al op hun 18e gehaald. Ik was 24 en had hem nog steeds niet! Gelukkig kon ik voordelig lessen volgen bij Route 71 en toen had ik het ding ook zo in the pocket. Ik had niet per se haast, maar omdat ik goede lessen heb gekregen, ging het autorijden mij al snel erg goed af.

rijopleiding

Snel mijn papiertje

Al snel had ik mijn papiertje en voor mijn examen heb ik mij niet eens druk gemaakt! Het autorijden ging op dat moment al erg natuurlijk, alsof ik het al jaren had gedaan. Misschien omdat ik vaak bij een ander in de auto heb gezeten en altijd in de gaten heb gehouden hoe andere mensen in de auto zijn. Wie weet! Route 71 is in ieder geval echt een aanrader als jij ook snel jouw rijbewijs wilt halen in Leiden. Je kunt er ook een gratis en vrijblijvende proefles doen! Het is erg leuk en je wordt goed begeleid. Ik zeg doen!

Door admin