Afgelopen kerst heb ik een rit nodig gehad van Breda naar Bergen op Zoom. Aangezien het kerstavond was, was het toch mogelijk om een taxi te reserveren, uiteraard wel op tijd. Omdat er voor mij geen andere optie was dan een taxi moest het maar.

logo-good

Geen onverwachte extra kosten

Ik ging er vanuit dat het wel wat extra’s zou kosten. Maar nee, dit was bij Taxi Oosterhout niet het geval. Ze hielden zich gewoon aan de vaste prijzen die ze opgesteld hebben. Ik vond dit echt al meevallen dus het kwam nog beter uit dat ze geen extra kosten vragen voor rijden op en rondom feestdagen. Zeker niet teleurgesteld dus.

Mij zien ze in ieder geval terug

Dit rit van Breda naar Bergen op Zoom was goed te doen met de grappige chauffeur. De chauffeur wist mij de hele rit te vermaken en we hebben samen echt goed gelachen. Zo’n rit maak je niet altijd mee maar bij taxi Oosterhout was dit dus wel het geval. Lekker ouderwets lullen over het leven. Voor volgende week moet ik weer naar Bergen op Zoom vanaf Breda. Dit keer kies ik uiteraard weer voor deze maatschappij. Ik ben erg tevreden over dit bedrijf en mij zien ze na volgende week zeker nog een aantal keren terug voor de rit Breda-Bergen op Zoom.

Door admin