Wanneer je een leuke baan hebt gevonden waar je al zolang naar op zoek bent, heb je de pech dat je een verklaring omtrent het gedrag aan moet vragen. Op de website van vog-aanvraag.info is dit zeer eenvoudig om te doen, in je vrije tijd wanneer het je uitkomt kun je een vog aanvragen. Nadat je de aanvraag hebt gedaan is het alleen nog wachten tot de verklaring naar je huis wordt gestuurd, dan moet je aanvraag natuurlijk wel goedgekeurd zijn. Er zijn hiervoor wel een aantal regels. 

Je hebt 10 jaar geleden een delict gepleegd

Voor welk beroep die je gaat uitoefenen je ook een verklaring  aan wil vragen, je krijgt altijd te maken met een bepaalde tijd van terugkijken. Heb je 10 jaar geleden een delict gepleegd, kan het zo zijn dat dit buiten de terugkijktermijn valt. Afhankelijk van het delict, en het beroep waarvoor je de verklaring aanvraagt kan dit wel of niet bepalend zijn. Een vog aanvragen is altijd zinvol om te doen, tenslotte weet je nooit of de VOG wordt toe of afgewezen. 

vog aanvragen

Hoe werkt de verwerking?

Bij een vog aanvragen wordt deze door de instantie Justis verwerkt, als er met je delict wat je gepleegd hebt en het beroep wat je uit wilt oefenen wordt waarschijnlijk je vog afgewezen. Voordat het zover is krijg je eerst een voornemen tot afwijzen, hiertegen kun je reageren waarom je het er niet mee eens bent. Vervolgens wordt de definitieve uitslag aan je gestuurd, hier kun je ook weer tegen in beroep gaan.

Door admin