Eindelijk is het zover dat ik mag beginnen aan mijn rijbewijs b. Dit is iets wat ik al een lange tijd roep, echter wilde mijn ouders eerst zien dat ik een geschikte rijschool had gevonden. Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken totdat ik een aantal rijscholen had genoteerd met de kosten welke zij hanteren.

a01219cd68e00024b44608e7177cfd19

Hieruit bleek dat rijschool Osseforth een stuk voordeliger is als wat ik elders heb gezien. Pluspuntje is ook dat zij praktisch bij ons om de hoek aan het werk zijn!

Enthousiast genoeg!

Natuurlijk is het wel zo dat ik graag eerst alles goed wil bekijken alvorens ik mij ergens ga inschrijven. Door dit samen met mijn ouders te doen kwamen wij alsnog uit bij Osseforth. Vervolgens heb ik er dan ook voor gekozen om een proefles aan te vragen bij deze rijschool. Zo zenuwachtig als dat ik was ben ik achter het stuur gestapt. Pas wanneer ik mijn zenuwen onder controle had mocht ik de auto starten om weg te rijden. Een zeer goede rijschool met enorm veel kansen om het rijbewijs op een correcte manier te behalen!

Door admin