We merken allemaal dat het warmer aan het worden is en dat we zweet voeten beginnen te krijgen in onze gewone sneakers. Daarom is het tijd om de slippers weer uit de kast te halen! Tegenwoordig is het assortiment in herenslippers groter geworden. Dus heren kunnen er nu ook mooi bijlopen als ze naar bijvoorbeeld het strand toe gaan.
Nu is alleen nog de grote vraag wat voor slippers moet ik dan nemen?
durlinger
Trends
Gelukkig zijn er een heleboel verschillende soorten slippers dus voor iedereen wat. Nou ben ik online onderzoek gaan doen naar mooie herenslippers. Ik vind persoonlijk slippers altijd een beetje goedkoop overkomen en niet perse chic. Tegenwoordig maakt Calvin Klein en Gucci ook slippers. Als deze goed gecombineerd worden met wat simpele chiquere items kan je er netjes uit zien in je slippers. Ook Birckenstock verkoopt slipper sandalen. het lijkt dan wel op een sandaal maar het is een slipper. Deze onder een mooie spijkerbroek en een witte blouse kan er netjes uitzien maar wel comfortabel en helemaal hip.

Hopelijk heeft u wat aan deze tips gehad en heb ik u laten zien dat slippers niet perse ordinair hoeven te zijn. Succes nog verder!

Door admin