Wat dat betreft vind ik het heerlijk om met mijn dochter de stad in te duiken en te shoppen. Iets wat ik altijd al heb willen doen toen ik in verwachting was. Nu dat mijn dochter oud en wijs genoeg is kunnen we er een gezellige dag van maken. Zo wilde ik van de week eens gaan shoppen met haar voor kleding in de winter. Het dragen van geschikte kleding vind ik erg belangrijk, ook voor mezelf is het belangrijk dat je warm en dik gekleed bent tijdens de winter. Hierdoor hebben wij besloten om eens te gaan winkelen in Breukelen. Een winkel voor mezelf had ik al vrij snel gevonden, echter vinden van een winkel voor mijn dochter daarentegen niet. Diverse kledingwinkels gezien waar ze terecht kon om kleding aan te schaffen, helaas niet in haar maat of ik vond de prijzen belachelijk hoog.

customkey

Uiteindelijk zijn wij terecht gekomen bij Dapper kinderkleding. Dit bedrijf had erg leuke kleding voor mijn dochter en tevens ook een stuk goedkoper. Hier heb ik de z8 kinderkleding gevonden welke haar onwijs goed staat! Je raadt het natuurlijk al wel welke kleding ik heb gekocht….

Door admin