Het is één van de grootste sprot evenementen ter wereld: de olympische spelen. Het evenement wordt twee keer per jaar gehouden. Elke vier jaar zijn er Olympische Winterspelen en elke vier jaar zijn er Olympische Zomerspelen. De beste sporters van de wereld proberen Olympisch kampioen te worden. Er doen meestal veel landen mee, en er is een grote opening. Er worden heel veel verschillende sporten beoefend waar alleen de beste sporters van het land aan mee doen. Het is dus een groot evenement waar ook veel mensen op af komen. Ook wordt dit online bekeken door miljoenen mensen. Deze mensen hebben vaak verschillende vragen. Deze zoeken zij  op het internet op. Soms kunnen zij niet de juiste informatie vinden. Hiervoor zou een chatbot een goede uitkomst kunnen zijn.

Wat is een chatbot precies?

Doormiddel van een chatbot kunnen gesprekken met websitebezoeker worden geautomatiseerd. Websitebezoekers kunnen allerlei vragen stellen aan de chatbot. Deze wordt doormiddel van automatisering en persoonlijke service beantwoord. Wanneer de chatbot geen antwoord heeft op de vraag van de websitebezoekers wordt deze doorgezet naar één van de chatspecialisten van Chatkracht. Zij kunnen doormiddel van het kenniscentrum deze vragen beantwoorden. In het kenniscentrum staat alle informatie over de organisatie verwerkt. Deze wordt vooraf samen opgesteld met de organisatie.

Wat is de toegevoegde waarde van een chatbot?

Met de chatbot van Chatkracht ga je voor een snellere klantenservice, betere bereikbaarheid en hogere conversie. Samen zorgen wij voor tijdwinst en streven wij naar ultieme klanttevredenheid. De chats worden binnen 30 seconde opgepakt waardoor de websitebezoekers direct antwoord op hun vraag krijgen. Ook is de chatbot 24/7 bereikbaar. Websitebezoekers kunnen ten alle tijden hun vragen stellen. Ook wordt een deel van de klantenservice uit handen genomen. Op deze manier blijft er tijd over voor andere werkzaamheden. Bent u geïnteresseerd neem gerust contact op via de live chat op onze website!

Door Redactie