kinderkleding

Omdat ik alleen maar kinderkleding wil hebben die van een goede kwaliteit is, ben ik eens op zoek gegaan naar een goed adres hiervoor. De reden dat ik alleen maar kleren wil hebben die goed moeten zijn van kwaliteit voor mijn zoon en dochter, is omdat ik het zat was dat bepaalde kleren na een aantal keer wassen eigenlijk al klaar waren voor de prullenmand. Kinderen die buiten spelen komen nu eenmaal thuis met vlekken in hun broek. Dan is het niet de bedoeling dat een broek krimpt of snel slijt na het wassen.

kinderkleding

Kleren met net even dat beetje meer

Daarom ben ik overgestapt op kinderkleding van het merk Scotch R’belle. De kleren van dit merk die kunnen wel tegen een stootje en na een flink aantal keer wassen zien deze er nog steeds uit als nieuw. Omdat ik zelf ook graag goed gekleed over straat ga, dan wens ik dit ook voor mijn zoon en dochter. Omdat ik een zeer tevreden klant ben van dit bedrijf, heeft mij dit op het idee gebracht om deze aanrader achter te laten op dit blog. Voor de prijzen hoef je het zeker niet te laten want zelfs de prijs is zeer aantrekkelijk.

Door admin