Nubikk sneaker

Ik heb een hele tijd moeten zeuren bij mijn moeder voor ik eindelijk een paar Nubikk sneaker kreeg. Bij mij op school loopt iedereen met hippe schoenen en ik wou dan ook niet achterblijven. Ik was zelf allang op zoek gegaan naar degene die ik wilde, omdat ik stiekem wel wist dat mijn moeder ja zou gaan zeggen. En dat deed ze gelukkig ook uiteindelijk.

Uniek

INubikk sneakerk wilde het liefst Nubikk sneakers, omdat ze niet alledaags zijn. Je hebt heel veel verschillende kleuren, patronen en uitvoeringen. Uiteindelijk kwam ik er eentje tegen met kleine aapjes erop en die vond ik toch wel erg schattig. Die avond heb ik ze meteen aan mijn moeder laten zien en die vond ze net zo leuk uit als. De volgende dag heeft ze ze meteen voor me gekocht.

Heel snel!

Ik had niet verwacht dat mijn bestelling er zo snel zou zijn, maar toen ik de volgende dag uit school kwam lagen ze al op me te wachten. Ze passen me perfect en nu (een maand later) ben ik er nog steeds onwijs blij mee! Echt een aanrader om bij Van Bommel te bestellen als je jouw schoenen net zo snel in huis wilt hebben.

Door admin