Bekijk de comfortabele wollen hoed bij Hatland. Op de website zie je de Wingdale, en deze wollen hoed is in twee verschillende kleuren te verkrijgen. Hatland heeft ook hoeden van andere materialen dan wol in het assortiment, en als voorbeeld Gore-Tex. Gore-Tex heeft evenals wol ook veel draagcomfort. Voor de zomer heeft Hatland hoeden van katoen en de strorieten hoed. Deze hoeden houden het hoofd heerlijk koel, de strorieten meer als je echt in open veld bezig bent in de volle zon, de katoenen tijdens een benauwde dag. Aan het einde van de benauwde dag komt dan die regen- en onweersbui, de katoenen hoed kun je dan nog dragen.

Hatland heeft ook mutsen

De wollen hoed is dus in feite één optie. Het is een typische hoed voor de herfst en winter, en dan zou je ook een muts kunnen dragen. Hatland heeft een grote collectie mutsen. Jij hebt dus alle keuze, een hoed voor de herfst en winter, of een muts. Voor de zomer zijn er ook veel hoeden, en dit voor dames en heren. Het is een kwestie van filteren op de site. Bovenaan tref je een menu aan, en daar kun je op de mutsen komen, terwijl je aan de linkerzijde van de website op bijvoorbeeld mannen of vrouwen hoeden kan filteren.

Het assortiment is bijzonder groot, voor elk wat wils

Binnen de wollen hoed is er keuze met de modellen. Mooi is een vissershoedje, en lekker warm is een windstopper. De wollen hoed die jij wil hebben heeft Hatland, het is enkel even zoeken. Je kan ook voor een pet kiezen. Hatland heeft een gigantische collectie petten voor iedere omstandigheid. Bekijk de petten, en je ziet tal van kleuren en modellen. Ook met de petten is er keuze tussen zomer en winter, dames en heren ook al zijn petten meer uniseks. Dan nog de mutsen en handschoenen, kortom Hatland heeft het, bekijk de website en maak je keuze.

Door Redactie