nieuwatlantis logo

Het milieu is natuurlijk iets wat iedereen aangaat en het is belangrijk om hier rekening mee te houden op het moment dat je bijvoorbeeld een zwembad laat bouwen.

Energiezuinige zwembadpompen zijn een goed voorbeeld over hoe je het milieu minder kunt beschadigen en wat natuurlijk ook financiële voordelen met zich meebrengt.

Zwembadpompen

Soms wordt er niet bij stil gestaan dat zwembadpompen best veel energie gebruiken en deze ook meedragen aan een hogere energie rekening. energiezuinige zwembadpompen kunnen ervoor zorgen dat deze kosten vaak mee gaan vallen.

Een zwembad brengt natuurlijk veel onderhoud met zich mee. Soms is dit onderhoud ook schadelijk voor het milieu. Chloor kan ook schadelijk zijn voor het milieu. Om dit te compenseren is het natuurlijk handig om zo’n energiezuinige pomp aan te schaffen.

Bij NieuwAtlantis zijn ze gespecialiseerd in thuisrecreatie en daar horen natuurlijk ook de onderdelen en het onderhoud bij. Bij NieuwAtlantis weten ze welke voordelen zo’n pomp met zich meebrengt en daarom is dit een van de bedrijven die deze verkoopt.

Mocht u advies willen dan kunt u terecht op de website: NieuwAtlantis.nl/ en het is natuurlijk nog handiger om de showroom te bezoeken. In de showroom lopen vakkundige mensen rond die heel veel kennis beschikken over thuisrecreatiezwembad

Door admin