Sinds ik een keer bij een kapper ben geweest welke ervoor gezorgd heeft dat mijn haren verpest waren ben ik hard op zoek naar een andere kapper gegaan. Hierdoor kwam ik bij kapper Uithoorn terecht. Mijn vorige kapper had een poging gedaan om mijn haren in de krul te zetten, maar op de een of andere manier was dit mislukt waardoor mijn haren als het ware verbrand waren en uitvielen. Ik heb er maanden over gedaan om weer een beetje haar op mijn hoofd te krijgen. Behalve een rechtszaak heb ik angst voor de kapper gekregen.  kapper Uithoorn

Een geweldige kapper

Vanaf het eerste moment dat ik bij  Jack’s Sisters over de vloer kwam hebben zij mij weten te overtuigen dat wat bij de vorige kapper is gebeurd onmenselijk was.  Hier bij  Jack’s Sisters werken echt vakkundige kapsters die hun beroep verstaan. Ook werken zij hier met alleen maar goede en natuurlijke producten, waaronder L’anza en met Label M.

Omdat wij een feest hadden had ik een afspraak gemaakt om mijn haren mooi op te laten steken, verven durf ik nog niet aan. Mijn haren zagen er na de behandeling zeer mooi uit. Tevens hebben zij mijn make-up gedaan, zo kon ik vanaf de kapper meteen door naar het feest.

Door admin