Ik heb nu permanent make up Heerlen mij laten behandelen. Ik ben zeer tevreden! Ik merk echt dat ik er jonger uit zie, ik straal meer en alles zit er sprankelend uit. Ik kreeg ook meteen na de behandeling complimenten, die tot nu toe nog niet zijn verdwenen. Dat doet je wel goed, je voelt dan dat je zelfvertrouwen stijgt. Ik heb permanent make up Heerlen leren kennen via een vriendin, die daar al talloze behandelingen heeft gedaan. Omdat ze er altijd zo goed uitziet, heb ik aan haar gevraagd wat haar geheim was. En zo kwam ik uit bij dit bedrijf. Bij een eerste intake gaven ze mij al meteen opties. Ze hebben een sterk inzicht in wat je huid nodig heeft. Ik denk dat dit voor iedereen anders is. Naast de permanente make up heb ik dus ook al een aantal behandelingen ondergaan. Ook is voedsel trouwens erg belangrijk, zorg dat je de juiste vitaminen en mineralen binnenkrijgt, want ook dit zie je echt terug in je huid. Dit heb ik de afgelopen tijd wel geleerd. Je kan er op internet heel veel over vinden.

737344dd8934cc52da9f7f85f2627abb_XS

Door admin